HR-tjenester

Overlat HR-utfordringene til oss, slik at du kan rette all oppmerksomhet mot å drive virksomheten din fremover

HR-tjenester_Desktop
HR-tjenester_Mobile
godtatt avtale om HR partner

HR-tjenester skreddersydd for din bedrift

Vi forstår kompleksiteten og tidsbruken av HR-oppgaver, og tilbyr derfor en praktisk løsning som avlaster deg fra bekymringer knyttet til HR.

Enten du er en nystartet virksomhet eller en veletablert bedrift tilbyr Rg Regnskap skreddersydde og effektive HR-løsninger for bedrifter av alle størrelser. 

Vårt mål er å bistå deg med å håndtere HR-utfordringene dine på en enkel og profesjonell måte. Vi gir deg tilgang til HR-ekspertise og støtte, skreddersydd etter dine behov. 

PERSONALOPPFØLGING

Vi støtter deg gjennom hele prosessen med dine ansatte - fra første interaksjon til siste dag på jobb.

HR ADMINISTRASJON

Vår høye ekspertise og velutviklede rutiner forenkler ivaretakelsen av dine ansatte og sikrer at virksomheten etterlever gjeldende lover og forskrifter på en pålitelig måte.

HR TEKNOLOGI

Effektive systemløsninger som forenkler HR-administrasjonen, kan frigjøre verdifull tid for deg og din bedrift. Vi er her for å hjelpe deg med dette.

OG MYE MER

Dersom du har andre behov innen HR og medarbeideropplevelsen, tilbyr vi fleksible tjenester skreddersydd til din situasjon. Kontakt oss for en samtale, og la oss sammen finne den ideelle løsningen for deg!

peker på deg

Effektive HR-løsninger

Vi tilbyr en HR-tjenestemodell som matcher vårt velprøvde konsept innen regnskap og lønn. HR-arbeid er tidkrevende og regelverket er stadig i endring, samt kan det å øke fast bemanning være kostbart og unødvendig.

Med Rg Regnskap får du tilgang til profesjonell HR-kompetanse til riktig pris og etter behov. Våre erfarne HR-rådgivere er klare til å hjelpe deg med å løse dine HR-utfordringer.

Skreddersydde HR-tjenester etter ditt behov

Vi vet at hver bedrift står overfor unike utfordringer og behov. Derfor tilbyr vi skreddersydde HR-løsninger, fleksibelt designet for å passe nettopp din virksomhet. Enten du trenger omfattende støtte eller bare litt hjelp med HR-oppgaver, er vi her for å bistå. 

HR støtte


Med vår ekspertise trenger du ikke ansette interne HR-ressurser. Rådgivningstjenestene våre er egnet for både prosjekter og enkelthenvendelser, og kan tilbys på time, måneds- eller årsbasis. 

HR for hire


Trenger du HR-støtte for en kort eller lang periode? Lei en av våre erfarne spesialister. Våre eksperter kan fungere som en tilleggsressurs i prosjekter eller som din primære HR-medarbeider for å etablere rutiner og systemer. Ideelt for bedrifter som ønsker å spare tid og navigere i komplekse regelverk effektivt.

huma partner logo

Effektiv HR med HUMA

I samarbeid med HUMA kan vi tilby et brukervennlig HR- og personalsystem som sparer deg tid. Med HUMA får du:

  • En omfattende HR-plattform for fraværsregistrering, ferieplanlegging, rapportering og personaladministrasjon.
  • Mulighet for integrasjon med andre systemer.
  • Førdefinerte maler som kan tilpasses dine spesifikke behov.
  • Sikker lagring av personaldata i tråd med GDPR.
  • En mobilapp for enkel tilgang uansett hvor du er.

Med vår ekspertise og HUMA's teknologi, er du godt rustet til å håndtere alle HR-utfordringer. 

Trenger du hjelp med HR-tjenester?Kontakt oss