Inkasso

Innfordringstjenester levert av vår partner

Inkasso_Desktop
Inkasso_Mobile
kravia første bilde

Effektive verktøy for innfordring

Vår samarbeidspartner for innfordringstjenester er Kravia. Med deres avanserte løsninger og et imponerende kundegrunnlag på over 30 000 bedrifter, står Kravia som et pålitelig valg når det gjelder å sikre betaling for dine produkter og tjenester.

Kravia tilbyr en effektiv skybasert programvare som enkelt integreres med ditt regnskapssystem. Deres tjenester omfatter fakturaservice, oppfølging av betalinger og en smidig inkassoprosess, alt samlet på én plattform for oversikt over pågående saker på tvers av systemer og kunder.

Brukervennlig og anbefalt

Kravia representerer en progressiv og pålitelig partner i en bransje som stadig er i endring. Vår integrasjon er designet for å sikre at bedrifter får betalt så effektivt som mulig for sine varer og tjenester.

faktura

Slik fungerer det

Ved vårt samarbeid tar Kravia hånd om forfalte fakturaer ved å integrere dem direkte fra regnskapssystemet. Enten automatisk eller etter dine valg sammen med vår regnskapskonsulent, initieres prosessen.

Når en sak er igangsatt, gir det deg mulighet til å spore hver eneste aktivitet, fra utsendelse av SMS til telefonoppfølging. All kommunikasjon, inkludert korrespondanse, fakturakopier og brev, arkiveres i Kravias kundeweb, hvor du også har direkte kontakt med deres saksbehandlere.

lønn og reiseregning

Din partner ved utestående betalinger

Kravia er opptatt av å behandle kunder med respekt, selv i inkassoprosessen. Det benyttes e-post, SMS og telefonsamtaler for å minne kunder om betaling, med meldinger nøye tilpasset ulike situasjoner.

Kunden kan enkelt logge inn på "Min side" med sitt saksnummer for å få detaljert betalingsinformasjon.

Kravia prioriterer å kontakte kunden via telefon før de største kostnadene oppstår.

Hvilke tjenester tilbyr Kravia?

cp card image
01

Inkasso

Kravia forenkler inkassoprosessen ved å automatisk hente forfalte fakturaer fra ditt økonomisystem. Dette sikrer at du får betalt i tide, og du trenger ikke bekymre deg for å overholde frister eller glemme å purre.

Du har til enhver tid full kontroll og innsikt i kommunikasjonen og prosessen med kundene gjennom Kravia. I tillegg fungerer Kravia som en profesjonell mellommann som beskytter deg i tilfelle vanskelige kundedialoger.

Les mer om Inkassoprosessen her

cp card image
02

Fakturaservice

Kravia tilbyr automatisk oppfølging, bokføring og avstemming av fakturaer uten KID. Du får de samme fordelene som med KID, men betaler kun for bruken. Ingen faste priser.

Du bestemmer selv hvilke fakturaer du ønsker å sende med tjenesten.

Kom i gang med fakturaservice

cp card image
03

Betalingsoppfølging

Kravia tilbyr betalingsoppfølging som en skånsom tilnærming for å innkreve utestående beløp før behovet for inkassoprosesser oppstår. Noen ganger glemmer kunder simpelthen å betale fakturaer innen fristen. Med betalingsoppfølging kan kundene motta vennlige påminnelser gjennom ulike kanaler før saken eskalerer til inkasso.

Med betalingsoppfølging frigjør du deg fra bryet med manuell oppfølging av fakturaer. Kravia tar seg av denne prosessen automatisk for deg. Dette bidrar til å identifisere eventuelle fakturafeil tidlig, samtidig som kundene unngår unødvendige inkassoprosesser og sparer verdifull tid.

Kom i gang med betalingsoppfølging

cp card image
04

Integrasjoner med regnskap

Kravia tilbyr ferdige integrasjoner med de mest brukte regnskapssystemene. Hvis du er usikker på om ditt system kan integreres med Kravia, er du velkommen til å kontakte oss. Hvis du ikke har valgt et system ennå, utfører vi uavhengige vurderinger for å finne det som passer best for deg.

 
cp card image
05

Hva koster det?

I de fleste tilfeller er det kostnadsfritt å sende en faktura til inkasso med Kravia. Du kan velge å trekke saken uten kostnad.

Eventuelle renter og gebyrer påløper hos kunden din hvis fakturaen ikke blir betalt innen fristen.

Unntaket er fakturaer som sendes til inkasso mer enn 90 dager etter forfall. I disse tilfellene vil Kravia ta en provisjon på 10% av fakturabeløpet hvis saken løses.

Trenger du assistanse med inkaso?

Kontakt oss