Din juridiske støttespiller

Vi tilbyr advokattjenester både til store og små selskaper og virksomheter, samt til privatpersoner.

legal-home-dektop
legal-home-mobile
støttespiller

Juridisk bistand

Rg Regnskap har flere samarbeidspartnere innenfor juridisk bistand. Blant disse er Athene Legal.

Athene Legal er et forretningsjuridisk advokatfirma som særlig arbeider med næringsdrivende i SMB-markedet. Deres målsetting er å levere rådgivning av høy kvalitet til fornuftige priser der våre klienter har behov for juridisk bistand. 

Sammen med resten av teamet i både Athene og Rg Regnskap danner vi tverrfaglige team som kan bistå deg med utfordringer knyttet til selskapsrett, skatte- og avgiftsrett, arbeidsrett, kontraktsrett, arv og annen forretningsjus.

Kontakt oss for en uforpliktende prat.

Hva kan vi hjelpe deg med?

cp card image
01
Selskapsrett

Trenger ditt selskap ekspertise innen selskapsrett? Våre erfarne advokater tilbyr omfattende rådgivning i alle faser av bedriftens livssyklus, fra etablering til avvikling. Vi bistår i utforming og gjennomgang av aksjonæravtaler, slik at du kan sikre en stabil og rettferdig forvaltning av din bedrift.

Kontakt oss for skreddersydde løsninger som møter dine juridiske behov.

 

cp card image
02
Skatterådgivning

Er din bedrift i behov av ekspertise innen skatterådgivning? Vårt advokatfirma tilbyr spesialisert rådgivning for både norske og internasjonale selskaper.

Vi bistår med komplekse skattespørsmål, som planlegging av effektive skattestrukturer, grenseoverskridende transaksjoner og compliance med lokale og internasjonale skattelover.

Kontakt oss for målrettet og effektiv skatterådgivning.

cp card image
03
Arbeidsrett

Vi håndterer et bredt spekter av saker, fra ansettelseskontrakter og arbeidsvilkår, til tvister og oppsigelser. Våre erfarne advokater bistår arbeidsgivere både i privat og offentlig sektor med å overholde kravene i arbeidsmiljølovgivningen, ferieloven, personopplysningsloven og likestilling- og diskrimineringsloven.

Vi bistår også arbeidstakere i tvister med arbeidsgiver. Ta kontakt med oss for skreddersydde løsninger som møter dine behov innen arbeidsrett.

cp card image
04
Due diligence og salg av selskap

Vi leverer tjenester innen selskapstransaksjoner og due diligence-prosesser. Med vår inngående forståelse av både lokale og internasjonale reguleringer, kan vi veilede deg gjennom hele salgsprosessen, minimere risiko og maksimere verdien av transaksjonen.

Vi bistår dere helt fra forhandling, til aksjeoverdragelsesavtale (SPA), til aksjonæravtale (SHA) og til closing. Kontakt oss for ekspertise innen transaksjoner og due diligence.

cp card image
05
Arv og generasjonsskifte 

Generasjonsskifter i familieeide foretak reiser praktiske og juridiske spørsmål og problemstillinger, enten det skal planlegges for et fremtidig generasjonsskifte, eller generasjonsskiftet er kommet tidligere enn ønskelig pga sykdom, død e.l. En særlig aktuell problemstilling er hvorvidt regler om arveavgift kan bli gjeninnført, og hvordan man evt. skal forberede seg på dette.  

Et generasjonsskifte i virksomheter krever kompetanse på en rekke rettsområder, herunder skatt, avgift, selskapsrett og arverett. et kryssfelt mellom mange forskjellige spesialområder. Ta kontakt dersom du ønsker en uforpliktende prat om generasjonsskifte i din virksomhet. 

cp card image
06
Privat

Er du på utkikk etter juridisk veiledning i privatrettslige forhold? Våre kompetente advokater er her for å bistå deg. Vi har bred erfaring med en rekke temaer, fra kompliserte arv- og arveplanleggingssituasjoner til intrikate spørsmål innenfor arbeidsrett.

Vårt team kan gi deg den profesjonelle støtten du trenger for å navigere gjennom juridiske utfordringer, slik at du kan føle deg trygg og ivaretatt.

cp card image
07
Startup-teamet

Jobber du i eller driver du et startup eller scaleup? Vårt advokatfirma er spesialisert på å bistå oppstartselskaper gjennom alle faser av virksomheten. Vi kan hjelpe deg med alt fra utforming av aksjonæravtaler og etablering av opsjonsprogrammer, til rådgivning om finansiering og immaterielle rettigheter.

Vårt mål er å sikre at din startup er juridisk godt fundamentert, slik at du kan fokusere på vekst og innovasjon. Kontakt oss for en helhetlig juridisk støtte som er tilpasset dine unike behov.

cp card image
08
Eiendomsrett

Athene Legal har spesialiserte rådgivere innenfor eiendom. Vi gir veiledning for selskaper i alt fra entrepriserett og forholdet mellom byggherre og entreprenør, til kjøp og salg av kommersielle eiendommer.

Vi kan assistere i kontraktsforhandlinger, tvisteløsning og sikre at alle transaksjoner er i samsvar med gjeldende lovgivning. Kontakt oss for en helhetlig og tilpasset juridisk service innenfor eiendomsrett.

cp card image
09
System

Vi har utviklet et verktøy for å lette administrasjonsarbeidet i selskaper og organisasjoner. Med Rg Caproom kan du for eksempel administrere alle leverandøravtaler, sikre at ingen frister blir glemt, holde orden på selskapets investeringer og avkastning, administrere selskapets aksjebok, gjennomføre transaksjoner og emisjoner, sikre at man etterlever kravene til åpenhetsloven og mye mer.

Les mer her eller kontakt oss dersom dere vil høre mer om forenkling av selskapsadministrasjon.

Kontakt oss så forteller vi mer!

Vi leverer komplette regnskaps- og økonomitjenester. Uavhengig av dine behov finner vi en løsning som sparer
deg for verdifull tid og skaper en bedre forståelse av din virksomhet, til en fast pris selvfølgelig.


Kontakt oss