Om oss

About Us_Hero_Desktop
About Us_Hero_Mobile
om-oss-1

Om Rg Regnskap

Rg Regnskap AS, Akershus holder til på Rosenholm Campus på Kolbotn. Selskapet ble stiftet i 2010 med bakgrunn i endring av revisjonsplikten for mindre selskap i Norge.

I 2020 åpnet vi avdelingskontor i Nydalen.

Sommeren 2023 slo vi oss sammen med Athene Group for å skape større tilstedeværelse og bredere tjenestetilbud for våre kunder gjennom Hubro Group. 

 

07bf2a_c99cf4767202462fb5ef6666b96d1b12~mv2

Vi var da 3 ansatte og har i dag 28. Vi har siden første stund jobbet med web-baserte regnskapssystemer og var blant de første regnskapskontorene i Norge som hadde 100% av vår kundemasse i skyen. Det har siden oppstart vært en morsom reise med gleder og sorger sammen med våre kunder.

Vi har sammen med Revisorgruppen Akershus AS, bygget opp et sterkt faglig miljø innenfor regnskapets mange områder. Vår spesialitet er små og mellomstore bedrifter i inn- og utland. Vi vektlegger å jobbe lokalt, men har også store internasjonale kunder.

Det viktigste er god kommunikasjon med kunden i fokus. Dere skal føle omsorg og se på oss som en troverdig samarbeidspartner. Sammen finner vi en arbeidsfordeling som fungerer best for begge parter. 

om-oss-2

Som statsautoriserte regnskapsførere er vi underlagt regnskapsførerloven. Kravene i denne etterfølges av Finanstilsynet.

Vi følger de kvalitetskrav som Regnskap Norge og Finanstilsynet stiller. Vi har Regnskap Norges eget kvalitetssystem KS komplett integrert i våre systemer og daglige rutiner.