PowerOffice Go  

En helhetlig løsning

Power Office Go header
24SevenOffice_Hero_Mobile
PowerOffice Go PC & mobil
Effektiviser dine regnskapsprosesser

Med PowerOffice Go får du tilgang til en plattform som dekker alt fra regnskap, lønn, og rapportering, til timeføring, og reiseregninger. PowerOffice Go er skapt for å gi deg som bruker en sømløs opplevelse.

Målet er å effektivisere dine arbeidsoppgaver rundt regnskapet slik at du kan bruke mindre tid på administrasjon, samtidig som du får tilgang til enkle rapporter.

Opplev den nye standarden med PowerOffice Go. Løsningen passer spesielt godt for små og mellomstore bedrifter i Norge som verdsetter enkelhet og oversikt i sine systemer.

cp card image
01
Timeføring

Med PowerOffice Go kan du enkelt integrere timeføring som en del av regnskapssystemet. Dette gir deg muligheten til å registrere og fakturere hver eneste arbeidstime direkte i PowerOffice Go.

cp card image
02
Reiseregning

Utfylling av reiseregninger blir en enkel prosess med PowerOffice Go. Start reiseregistreringen mens du er på farten, rett fra dørstokken hjemme, og legg til kjøregodtgjørelse, kvitteringer og utlegg på mobilen mens du er ute og reiser.


cp card image
03
Fakturering

I PowerOffice Go er faktureringsprosessen effektiv. Fakturaer kan genereres for grupper og automatisk sendes ut. Bankinnbetalinger hentes daglig og bokføres automatisk i regnskapet i PowerOffice Go.

cp card image
04
Regnskap

PowerOffice Go gir deg en helhetlig innsikt i regnskapet ditt. Med muligheten til å foreta betalinger direkte fra plattformen, sparer du verdifull tid og unngår behovet for å bytte mellom ulike systemer.

cp card image
05
Lønn

Med PowerOffice Go får du sømløs tilgang til lønnssystemet ditt. Det er enkelt å holde ansattinformasjon oppdatert og gjennomføre lønnsutbetalinger. Trenger du hjelp fra en ekstern regnskapsfører, er de kun et tastetrykk unna gjennom PowerOffice Go sin chatte-boble.

cp card image
06
Rapportering

I PowerOffice Go kan du enkelt holde oversikt ved hjelp av et bredt utvalg av rapporter, inkludert resultatoppstilling og saldobalanse. Rapportene er interaktive og gir deg mulighet til å spore informasjonen ned til blant annet prosjekter, transaksjoner og avdelinger.

Vi hjelper deg med å finne det systemet som passer
best til din virksomhet og behov

Ta en prat med en av våre systemkonsulenter

Kontakt oss