Rapportering

Vi tilbyr støtte for rapportering i ditt ERP-system, tilpassede rapporteringsverktøy, skreddersydde rapporter, samt utvikler vi dashboardløsninger.

Rapportering_Desktop
Rapportering_Mobile
rapportering

Skreddersydde rapporteringsløsninger

Hver bedrift har unike behov når det gjelder rapportering, og det er der Rg regnskap kommer inn. Vi tilbyr skreddersydde rapporteringsløsninger som passer til din virksomhet. Enten det er behov for å integrere rapportering i ditt eksisterende ERP-system eller å utvikle enkle eller avanserte rapporter og dashbord, så er vi her for å hjelpe deg. 

cp card image
01

Få innsikt i virksomhetens data

Mange selskaper står overfor utfordringen med å håndtere en overflod av data i sine regnskapssystemer. Det er nødvendig med effektive modeller som kan strukturere og analysere dataene, enten det innebærer å gruppere dem, identifisere nøkkelindikatorer (KPIer) eller forenkle presentasjonen.

Hos Rg regnskap forstår vi den kompleksiteten som følger med regnskapsdata, og vi er her for å tilby løsninger som forenkler din hverdag ved å gi deg innsikt i tallene på en mer håndterbar måte.

cp card image
02

Enkel og smart løsning

Vil du ha tilgang til enkle rapporter, grafer og dashboards med relevante KPIer for din bransje? Da kan vår brukervennlige plug-and-play-løsning være det du trenger. Vi krever ingen etableringskostnader og kan raskt tilrettelegge for presentasjoner og grafer uten ekstra implementeringskostnader.

Du har valget mellom å motta månedlige rapporter, få tilgang til løsningen direkte eller få en månedlig gjennomgang av tallene med en av våre konsulenter. Du kan enkelt legge inn budsjett selv, eller vi kan assistere deg med det.

cp card image
03

Rapportering skreddersydd for dine behov

Ønsker du tilgang til varierte rapporteringspakker som du kan tilpasse etter dine behov? Vi tilbyr standardrapporter, styrepakker og direkte integrasjon til ditt regnskapssystem, uten store implementeringskostnader.

Våre rapporter samler data fra ulike systemer og presenterer dette i et brukervennlig grensesnitt. Enten det dreier seg om konsernrapporter eller enkle og komplekse oppsett, kan vi tilrettelegge løsninger som passer dine krav.

cp card image
04

Tilpasset din unike virksomhet

Med vår fullstendige skreddersøm kan våre erfarne konsulenter tilpasse rapporter nøyaktig til dine virksomhetsbehov. Vi kan skreddersy dashbord, rapporter og bygge modeller for å sikre størst mulig fleksibilitet.

Vi trekker data fra dine spesifikke kilder, inkludert valutakurser, og omformer tallene til meningsfulle rapporter. Vår løsning tilbyr stor fleksibilitet når det gjelder budsjettering og innsamling av data fra ulike avdelinger og kilder.

Trenger du hjelp med rapportering?Kontakt oss