Regnskapsføring 

Våre regnskapskonsulenter kan bistå deg med alle aspekter av regnskapet ditt, inkludert regnskapsførsel, fakturering, erklæringer, årsregnskap og årsrapporter.

Desktop
Mobile

Regnskap


Vi tilbyr fremtidens økonomitjenester og har i over 15 år levert skybaserte løsninger som gir deg oppdaterte tall i sanntid. Enten du ønsker å outsource hele økonomifunksjonen eller føre deler av regnskapet selv, har vi den rette løsningen for deg.Noen av de regnskapstjenestene vi tilbyr inkluderer:  • Regnskapsførsel
  • Skattemelding og ligningspapirer
  • Offentlig regnskap
  • SkatteFUNN og rapportering
  • Årsregnskap
  • Aksjonærregisteroppgave
  • MVA-rapportering
  • Avstemning
  • Økonomisk rådgivning
snakker i telefon

Vi betjener et bredt spekter av kunder, fra små enkeltpersonforetak til store virksomheter, både nasjonalt og internasjonalt. Dette gir deg tilgang til en bred kompetansebase hos oss, som du kan dra nytte av etter hvert som din bedrift utvikler seg.

Når det gjelder rapportering, har vi et samarbeid med ledende rapportløsninger. Enten du trenger standardiserte rapporter eller skreddersydde løsninger, kan vi tilby det du trenger. Ta gjerne kontakt for en uforpliktende samtale om rapportering, budsjettering og analyse.

Overlat din regnskapsføring til oss!

Når vi håndterer regnskap og rapportering for deg, kan du være trygg på at tidsfrister og leveranser til myndighetene blir overholdt. Som kunde hos Rg Regnskap får du en smidig opplevelse – vi tar oss av regnskapet ditt i skyen og tilpasser en løsning spesielt for din bedrift!

cp card image
01
Digitalt og smart

Gjennom digitalisering av ditt regnskap, oppnår du ikke bare raskere og mer nøyaktige resultater, men også økt kontroll og et solid beslutningsgrunnlag.

Hvis du søker automatiserte prosesser, forbedret effektivitet og en mer helhetlig oversikt, tilbyr vi skreddersydde systemer som passer dine spesifikke behov. Som din partner, forsikrer Rg at vi kontinuerlig utforsker innovative tilnærminger og løsninger for å oppfylle dine krav og forventninger.

 

cp card image
02
Dedikerte regnskapskonsulenter

Hos Rg vil du alltid ha en dedikert regnskapskonsulent tilgjengelig for å bistå deg. Vi ser på regnskapskonsulenten som mer enn bare en ekspert innen regnskap - vi ser dem som din økonomiske rådgiver.

Vi legger stor vekt på å forstå virksomheten din og dine behov grundigere. Dette engasjementet lar oss skape verdier sammen og arbeide mot felles mål kontinuerlig. Uansett om det er via e-post, telefon eller en personlig kaffesamtale, er vi alltid tilgjengelige for å hjelpe deg.


 

cp card image
03
Rapportering av ypperste kvalitet

For å oppnå en dypere forståelse av månedens resultater, mener vi at vanlige balanse- og resultatregnskaper ikke alene er tilstrekkelig. Derfor tilbyr vi omfattende analyser og tolkninger av eventuelle avvik, samt konkrete forslag til forbedringstiltak, presentert på en klar og lettfattelig måte.

Våre sammensatte team består av en variert gruppe mennesker med ulike bakgrunner og spesialiseringer. Dette gjør at vi kan møte dine unike utfordringer på en effektiv og målrettet måte. Ikke nøl med å ta kontakt, så finner vi det ideelle teamet som vil ivareta dine interesser på best mulig vis. 

cp card image
04
Fleksibel regnskapsføring, tilpasset dine behov og tidsplan!

Med vår fullstendig skybaserte tilnærming har du tilgang til regnskapet ditt når som helst og hvor som helst, enten du er under parasollen på en solrik dag eller i komforten av ditt eget hjem. Enkelt og effektivt, du kan enkelt logge inn på systemet ditt via mobiltelefonen eller datamaskinen for å se gjennom fakturaer eller sjekke månedsresultater. 

Kontakt oss så forteller vi mer!

Vi leverer komplette regnskaps- og økonomitjenester. Uavhengig av dine behov finner vi en løsning som sparer
deg for verdifull tid og skaper en bedre forståelse av din virksomhet, til en fast pris selvfølgelig.


Kontakt oss