Gjør regnskap til en lek med riktig system for din virksomhet

systems-header-desktop
systems-header-mobile

Hvilket regnskapssystem passer til din virksomhet?

I RG regnskap er vi ikke bundet til ett system. Vi gjør grundige vurderinger for å finne det ideelle regnskapssystemet og løsningen som passer best for din virksomhet og behov.

Skreddersydde løsninger

Vi samarbeider tett med flere systemleverandører og har tung systemkompetanse, så du kan være trygg på at vi tar godt vare på regnskapet ditt. Vi skreddersyr standardløsningene for å passe dine spesifikke behov og kan også integrere systemene med andre fagsystemer du bruker. Ta kontakt for mer detaljert informasjon om våre systemløsninger. 

cp card image
01
Hva bør man tenke på ved valg av system?

Vi tilbyr utelukkende skybaserte regnskapssystemer, designet og optimalisert for skyen. Ved valg av et skybasert system, er det flere faktorer du må vurdere nøye.

Sammen med de grunnleggende funksjonene som fakturering, regnskap og rapportering, kan det være behov for løsninger som inkluderer lønnsadministrasjon, timeføring eller prosjektstyring – enten umiddelbart eller på sikt.

cp card image
02
Sammen sikrer vi den beste løsningen for din bedrift

Vi tilbyr et bredt spekter av skybaserte regnskapssystemer, forsystemer og skreddersydde integrasjoner. Vi fokuserer på å finne den ideelle løsningen for deg, og tilbyr derfor et mangfold av regnskapssystemer som passer til din virksomhet.

Kontakt en av våre dedikerte systemkonsulenter for å utforske hvilke alternativer som passer best for deg.

cp card image
03
Innovative og fremtidsorienterte løsninger

Hos RG Regnskap prioriterer vi kontinuerlig innovasjon og å være ledende innen utvikling. Dette sikrer at vi alltid tilbyr de mest oppdaterte regnskapssystemene og teknologiske løsningene.

Ser du verdien av automatisering og effektivisering av regnskapet, tilbyr vi et mangfold av skreddersydde alternativer som passer akkurat din virksomhet.

systems-4

Innovative og fremtidsorienterte løsninger

Hos RG regnskap prioriterer vi kontinuerlig innovasjon og å være ledende innen utvikling. Dette sikrer at vi alltid tilbyr de mest oppdaterte regnskapssystemene og teknologiske løsningene.

Hvis du ser verdien av automatisering og effektivisering i regnskapssystemet, tilbyr vi et mangfold av skreddersydde alternativer som passer akkurat din virksomhet.

Bestill ERP-vurdering

Er du usikker på hvilket system som er det beste for din virksomhet? Vi hjelper deg med valget.

Kontakt oss