Tripletex

Gjør hverdagen enklere i enhver bransje

Tripletex_Hero_Desktop
Tripletex_Hero_Mobile-1
tripletex-1

Effektiv økonomistyring med Tripletex

Tripletex er et skybasert og fleksibelt økonomisystem som forenkler de administrative rutinene for små og mellomstore bedrifter i alle bransjer. Systemet tilpasses etter ditt behov, og gir deg full kontroll over bedriftens økonomi med effektiv bilagsregistrering, tydelig rollefordeling mellom deg som kunde og oss som regnskapsfører, samt automatiserte betalingsløsninger.

Tripletex funksjoner

Tripletex tilbyr skybaserte løsninger tilgjengelig på nett og mobil, med omfattende integrasjonsmuligheter for å tilpasse systemet til din virksomhets behov. Med sømløs integrasjon mellom moduler som timeføring, lønn, faktura, prosjektstyring , regnskap og CRM, velger du selv hvilke funksjoner du ønsker å benytte. Vi tilbyr også spesialiserte bransjeløsninger for rørleggere og elektrikere.

cp card image
01

Skreddersydd for dine behov

Hos Tripletex betaler du kun for det du trenger. Med et utvalg av tilleggstjenester og moduler, har du selv friheten til å velge hvilke moduler som passer din virksomhet best. Alle modulene er sømløst integrert, og dette gjør at Tripletex passer for bedrifter i alle størrelser!

 

cp card image
02

Effektiv regnskaps- og faktureringsløsning

Direkte fra Tripletex kan du enkelt sende ut fakturaer og opprette ordre i ønsket format. Tripletex gir deg også full kontroll over bedriftens regnskap gjennom et brukervennlige grensesnitt. 

cp card image
03

Reiseregning og lønn

Tripletex reiseregning gjør at du enkelt kan laste opp kvitteringer som vedlegg og føre utlegg og godtgjørelser i samme skjema. Du får full kontroll over når reiseregningen skal utbetales. I tillegg tilbyr Tripletex et funksjonelt lønnssystem som sparer bedriften for kostnader og sikrer enkel og oversiktlig lønnsutbetaling, tilpasset dine behov. 

cp card image
04

Timeregistrering og prosjektstyring

Med Tripletex kan du enkelt registrere timene dine for nøyaktig tidsrapportering. Samt, tilbyr Tripletex prosjektstyring der du automatisk kan følge med på prosjektets utvikling og enkelt opprette prosjekter med fakturaplaner, ordre, deltakere og kunder. 

cp card image
05

CRM

Med Tripletex får du en skybasert CRM-løsning som er sømløst integrert med de øvrige modulene. Du får tilgang til blant annet prospektoppfølging, salgsprognoser, salgsrapporter, integrasjon med Google kalender, og mye mer. 

Ønsker du mer informasjon om priser og tjenester?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale og en gratis demonstrasjon av Tripletex. Vi står klare til å svare på dine spørsmål og vise deg hvordan Tripletex kan være til nytte for din virksomhet. 

Kontakt oss