Visma.net Payroll

Skybasert lønnssystem

Header mal nettside-1
Tripletex_Hero_Mobile-1
Kvinne smiler på kontoret med nettbrett i hendene

Effektiv lønnskjøring med Visma.net Payroll

Visma.net Payroll er et skybasert og effektivt lønnssystem som forenkler lønnsarbeidet ved å samle alle prosesser i én og samme løsning.

AI-teknologien i systemet forenkler de manuelle og tidskrevende oppgavene som tradisjonelt har tilhørt den lønnsansvarlige. Systemet har automatiske oppdateringer som sikrer at du jobber i samsvar med gjeldende lovverk til enhver tid. I tillegg kan du enkelt integrere Visma.net Payroll til dine systemer. 

cp card image
01

Dottie HR

Dottie HR er en HR-tjeneste som hjelper deg med å administrere ansatte i hverdagen. Det kan være hjelp med å få kontroll over ferieplanlegging, fraværsregistrering, on-boarding og off-boarding av ansatte m.m.

 

cp card image
02

Utlegg og reiser

Alle utlegg og reiseregninger kan leveres elektronisk, enten via app på mobil eller PC. Det er enkelt å ta bilde av kvitteringen i appen og levere utlegg på 1-2-3! Det er også mulig å få oversikt over hvordan selskapets forretningsreiser påvirker miljøet med klimarapporteringen i systemet.

cp card image
03

Timeregistrering

Timeregistrering skal være enkelt, og den ansatte kan føre timer, registrere fravær og søke om ferie via app på mobil eller PC. Like enkelt skal det være for den lønnsansvarlige å kontrollere dataene og sørge for korrekt utbetaling og rapportering.

cp card image
04

Rapportering

Visma.net Payroll gjør det mulig for selskapet å rapportere i henhold til myndighetens krav. Du kan også presentere visuelle data med dashboards eller rapporter.

Ønsker du mer informasjon om priser og tjenester?

Ikke nøl med å ta kontakt med oss for en uforpliktende samtale. Vi står klare til å svare
på dine spørsmål og vise deg hvordan Visma.net Payroll kan være til nytte for din virksomhet. 

Kontakt oss